Din webbläsare stöds ej. För bästa upplevelsen rekommenderas en nyare version eller en annan webbläsare.

Instruktion för att blanda crepe - och pannkakssmet

Instruktioner för att blanda crepe/pannkakssmet                                                           

För att blanda hela påsen 2,3 kg:                                                                                       

För crepes: Häll 3 liter vatten i en stor bunke och blanda med hela påsen.                                                                                                         

För pannkakor: Häll i 2,1 liter vatten i en stor bunke och blanda med hela påsen.                                                                         

Grädda crepes/pannkakor                                                                                                

   Värm crepesmaskinen till medelhög värme och smörj med olja.

  1. Vispa ihop mixen med vatten i en bunke (se ovan) och vispa till en slät smet. Häll över smeten i en kanna/flaska.                                                                               

  2. Häll smeten i mitten av crepemaskinen och luta den för att fördela ett tunt lager smet över hela plattan.                                                                                               

  3. Grädda i c:a 1,5 minut på varje sida tills den är genomstekt.

Värden är ungefärliga och får justeras efter smak.                                                                 

Tid, temperatur, oljning och smörjning kan variera beroende på vilken apparat som används.                                                                                                                                                                                                    

Smaklig måltid!                                                                                                         

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan